Permaisuri

Permaisuri

Permaisuri Aku rela hidup dengan mu Demi bahagia... Hanya Tuhan bisa memisahkan kita Di jaga dan lena kukuntum kerinduanku Untuk mempersembah sayang padamu Keharuman bunga tak seharumnya cintaku Istimewa untuk sunting jiwamu Bermula pandang pertama Kau utuskan senyum mesra Aku ingin seribu tahun lagi Bersamamu... Kubinakan mu istana Aku rendakan bahagia Dengan niat suci Kaulah permaisuri Sambutlah cinta abadi Genggam dan semat di hati Manisnya asmara Kekal selamanya

Wednesday, May 4, 2011

Primula hotel













koleksi jamboree terengganu













Sunday, May 1, 2011

Jamboree tertutup terengganu 2011






Salam sejahtera! Dah lama join kayuh beskal, tapi baru hari ni try join jamboree tertutup terengganu di Kedai Buloh. Masuk pun sebab suka suka jer nak test power and try rasa trek org. Nak menang memang takdok harapan sebabnya peserta bukan calang calang orang. Anuar Manan pun masuk juga. Paling best nya family aku pun bagi support.

Friday, March 25, 2011

Masalah kelawar di atas syiling


Masalah ni dah berlarutan berbulan2 sehingga tidak tergamak lagi menggunakan bilik tidur ini. Bau..pergh..hanya tuhan yang tahu. Sama seperti di dalam reban ayam. Macam2 cara dah di ambil. Pasang pukat pun tak jadi. Lastly suf dlm internet and jumpa petua yang agak munasabah. Pasang lampu di atas syiling supaya kawasan selalu cerah and kelawar tak suka cerah2 ni. Harap langkah kali ini akan berkesan